Ronde tafelbijeenkomst werkconferentie Circulair Inkopen

Op donderdag 7 april zal Geerke Versteeg een ronde tafel bijeenkomst leiden tijdens de werkconferentie Circulair Inkopen voor decentrale overheden in Amersfoort. Deze werkconferentie is bedoeld voor duurzaamheidsadviseurs, inkopers en projectmanagers van gemeenten, provincies en waterschappen die met circulair inkopen aan de slag willen. De tafel van Geerke behandelt het onderwerp ‘samenwerking aanbestedende dienst-leverancier tijdens het inkoopproces’

De werkconferentie start met een kort plenair gedeelte onder leiding van oud-minister van Milieu Jacqueline Cramer. Vervolgens vinden in kleine groepen ronde tafelgesprekken plaats waarin de ervaringen rond cases en vraagstukken op het gebied van circulair inkopen worden besproken. Hierbij nemen ervaringsdeskundigen de overige deelnemers mee om als groep kennis te ontwikkelen waarmee zij na afloop binnen hun eigen organisatie aan de slag kunnen.

Meer informatie over de conferentie is te vinden op de website van Pianoo

2016-03-15 14:10:00
Op donderdag 7 april zal Geerke Versteeg een ronde tafel bijeenkomst leiden tijdens de werkconferentie Circulair Inkopen voor decentrale overheden in Amersfoort. Deze werkconferentie is bedoeld voor duurzaamheidsadviseurs, inkopers en projectmanagers van gemeenten, provincies en waterschappen die met circulair inkopen aan de slag willen.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route