Verslag werkconferentie Circulair inkopen

Op 7 april heeft Geerke Versteeg een ronde tafel bijeenkomst geleid tijdens de werkconferentie Circulair Inkopen voor decentrale overheden in Amersfoort. De werkconferentie was bedoeld voor duurzaamheidsadviseurs, inkopers en projectmanagers van gemeenten, provincies en waterschappen die met circulair inkopen aan de slag willen. De tafel van Geerke behandelde het onderwerp ‘samenwerking aanbestedende dienst-leverancier tijdens het inkoopproces’. 

De organisatie kijkt terug op een fantastische dag. Niet eerder gingen zoveel mensen tegelijkertijd met circulair inkopen aan de slag, en de tafelvoorzitters waren unaniem positief over de constructieve bijdragen en positief-kritische houding in de discussies. Voor een uitgebreid verslag van de conferentie verwijzen we graag naar: https://www.pianoo.nl/werkconferentie-circulair-inkopen.

2016-04-19 13:36:00
Op 7 april heeft Geerke Versteeg een ronde tafel bijeenkomst geleid tijdens de werkconferentie Circulair Inkopen voor decentrale overheden in Amersfoort. De werkconferentie was bedoeld voor duurzaamheidsadviseurs, inkopers en projectmanagers van gemeenten, provincies en waterschappen die met circulair inkopen aan de slag willen.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route