Veiligheid en Continuïteit in de keten

Gisteren organiseerde Humanagement de bijeenkomst ' Veiligheid en Continuïteit in de keten' bij het Humanity House te Den Haag. Op deze zeer bijzondere locatie zijn we gestart met een korte introductie op het thema BCM en de relatie met onze eigen Facilitaire Processen. Iedereen was het er snel over eens dat onze ‘ondersteunende processen' voor de continuïteit van de organisatie van groot belang zijn. Zowel in 'vredestijd' als op het moment dat zich daadwerkelijk een calamiteit of ramp voordoet hebben Facilitair Managers een belangrijke rol. Het begint allemaal met het creëren van bewustwording en draagvlak  binnen de hele organisatie. Een Integrale aanpak staat daarbij centraal en dat betekent dus ook samenwerking en betrekken van je leveranciers!

Rogier Verbeek (Algemeen Directeur Facilicom) heeft ons kennis laten maken met de Business Case FM nieuwe stijl; denken in toegevoegde waarden en opbrengsten i.p.v. het traditionele kostendenken. Zou deze visie ons ook kunnen helpen BCM op de kaart te zetten?!  FM en BCM (ofwel BCFM) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en BCM zou eigenlijk onderdeel moeten uitmaken van de dagdagelijkse werkzaamheden, verantwoordelijkheden en cultuur.

Integrale aanpak, gebruik maken van de beschikbare technologieën en vooral delen van kennis en expertise met elkaar staan centraal. En daar liggen dan ook uiteindelijk de grootste uitdagingen. Vertrouwen, commerciële afwegingen en de traditionele verhouding tussen klant en leverancier staan nog te vaak een optimale borging van continuïteit en veiligheid in de weg. Bij de deelnemers was het duidelijk; hier kunnen en moeten we nog verder over doorpraten !

Echter…op het programma stond natuurlijk ook nog de PubQuiz. Met twee vragenronden werd de kennis over vluchtelingen, conflicten en rampen getest. Het winnende team heeft, naast een mooie wisselbeker, namens Humanagement een tegoedbon ontvangen voor een aanvullende workshop bij ons op locatie.

Met dank aan het Humanity House, Rogier Verbeek en de enthousiaste deelnemers kijken wij terug op een succesvolle en vooral ook gezellige middag!

2015-11-27 15:49:00
Gisteren organiseerde Humanagement de bijeenkomst ' Veiligheid en Continuïteit in de keten' bij het Humanity House te Den Haag. Op deze zeer bijzondere locatie zijn we gestart met een korte introductie op het thema BCM en de relatie met onze eigen Facilitaire Processen.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route