Vacature Projectadviseur/accountmanager bij TU Delft

Graag brengen wij onderstaande vacature bij onze opdrachtgever TU Delft onder uw aandacht:

 

Projectadviseur/accountmanager

 

Faculteit/afdeling: Facilities Management and Real Estate

Niveau: Universitair

Functie-omvang: 38 uur per week

Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging

Salaris: Min € 4.029,- Max € 5.171,-

 

Facilitair Management & Vastgoed

De Directie Facilitair Management & Vastgoed (FMVG) is een veelzijdige organisatie die volop in ontwikkeling is en staat voor het leveren van een breed palet hoogwaardige producten en diensten die aansluiten op de vraag vanuit de universitaire gemeenschap, zoals het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouwprojecten, renovaties, beheer en onderhoud van gebouwen en terreinen, het leveren van energie en facilitaire producten en diensten. Het thema duurzaamheid vormt een belangrijk onderdeel bij de dienstverlening van Facilitair Management & Vastgoed. FMVG streeft ernaar om, voor zowel studenten, onderzoekers als medewerkers, een aangename studie-, onderzoeks- en werkomgeving te creëren op een levendige campus. TU Delft, en dus ook FMVG, hecht veel waarde aan blijvende ontwikkeling van haar medewerkers en moedigt hen hierin aan. FMVG is onderverdeeld in de afdelingen Vastgoedontwikkeling, Projecten, Beheer & Onderhoud, Campus Facility Management en het Bedrijfsbureau.

 

Functie omschrijving

Als Projectadviseur/accountmanager bij de faculteit Technische Natuurwetenschappen (TNW), kortweg de klant, ben je tactisch intermediair tussen de klant en de directie Facilitair Management & Vastgoed. Je bewaakt gemaakte afspraken op kwalitatief, financieel en procesmatig niveau en stelt financiële begrotingen, kwartaal- en managementrapportages op. Je voert in voorkomende gevallen facilitaire projecten en/of opdrachten uit voor zowel de klant als de centrale FMVG-organisatie. Je bent daarbij aanspreekpunt en de organisator op locatie of bij de klant. Als procesmanager ben je een belangrijke spil tussen partijen om de processen ten aanzien van o.a. besluitvorming en informatievoorziening goed te laten verlopen en de relaties tussen de verschillende huisvestingsprojecten binnen de faculteit te borgen.

Daarnaast is de belangrijkste opgave voor het komend jaar het vertegenwoordigen van de gebruikers in de verschillende grote bouwprojecten van TNW:

- Renovatie van Technische Natuurkunde (28.000 m2, VO-fase, geplande start bouw eerste kwartaal 2017)

- Herhuisvesting Reactor Instituut Delft (realisatiefase).

In de bouwprojecten ben je lid van de projectgroep en zit je de regiegroep van de gebruikers voor. Daarnaast ben je op uitnodiging lid (namens de faculteit) van de stuurgroep van bouwprojecten. Voor de bouwprojecten ben je verantwoordelijk voor de realisatie van alle zaken die in de demarcatielijst tot de gebruikers behoren, zoals het inrichten van het gebouw, het opstellen van het BHV-plan, het realiseren van bewegwijzering, etcetera. Hierbij zorg je ervoor dat alle processen goed op elkaar afgestemd worden, zodat de gebruikers bij de verhuizing in een goed werkend gebouw terechtkomen. Je levert een bijdrage aan de opzet van de facilitaire dienstverlening in de nieuwbouw, in nauwe samenwerking met de manager dienstverlening en de coördinator services.

 

Functie eisen

Wie zoeken we? Een ervaren projectadviseur/accountmanager met een WO denk/werkniveau, opgeleid in de richting Facilitair Management of Bedrijfskunde. Je hebt 5 tot 10 ervaring in de facilitaire dienstverlening binnen 'n grote (overheids) organisatie; uitstekende communicatieve vaardigheden (Ne-En); ervaring met een bedrijfskundige aanpak; aantoonbare ruime ervaring met het communiceren op verschillende niveaus en ervaring in politiek complexe omgevingen. Verder kun je goed omgaan met tegengestelde belangen (positie durven innemen); heb je ervaring met het ontwikkelen van 'n huisvestingvisie met klanten en weet je snel je weg te vinden in een nieuwe omgeving. Ervaring met complexe nieuwbouw- of renovatieprojecten in 'n lab-omgeving is 'n pre.

Competenties die voor deze functie belangrijk zijn:

- een proactieve en probleemoplossende werkhouding;

- een sterk analytisch vermogen;

- een hoge mate van klant- en servicegerichtheid;

- omgevingsbewustzijn; plannen/organiseren; verbindend leiderschap;

- gevoel voor bestuurlijke verhoudingen.

 

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 38 uur (1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 12 (met een maximum van € 5.171,- bruto per maand. De TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is recent een Internationaal Kindcentrum geopend met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

 

Informeren en solliciteren

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Meta van der Veen, Manager Campus Facility Management, e-mail: m.vanderveen@tudelft.nl, tel: 06-41884907. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Ruth Vidal, e-mail:po.ud@tudelft.nl. Je sollicitatiebrief met curriculum vitae en eventuele referenties kun je richten aan mw. (Meta) M. van der Veen en voor 20 maart 2016 mailen naar Ruth Vidal via po.ud@tudelft.nl onder vermelding van vacaturenummer: AT/UD/FMVG/2016-08.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

2016-03-14 14:14:00
Graag brengen wij onderstaande vacature bij onze opdrachtgever TU Delft onder uw aandacht:
Projectadviseur/accountmanager . Faculteit/afdeling: Facilities Management and Real Estate. Niveau: Universitair

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route