Vacature bij Het Oogziekenhuis Rotterdam

Graag brengen wij onderstaande vacature bij onze opdrachtgever Het Oogziekenhuis Rotterdam onder uw aandacht:

Als het enige zelfstandige oogziekenhuis van Nederland fungeert Het Oogziekenhuis Rotterdam als topzorginstituut voor de oogheelkundige zorg. Met onze missie als leidraad, “zorg voor het oog, oog voor de zorg”, streven wij er naar om de medische zorg voortdurend te verbeteren, de bedrijfsvoering te optimaliseren en iedere keer weer aan te sluiten bij de beleving van de patiënt. De zorg wordt geleverd vanuit eigentijdse huisvesting, waarin de visie op angstreductie is doorvertaald naar de inrichting en vormgeving van de gebouwen in het centrum van Rotterdam.

De Facilitaire Dienst bestaat uit ongeveer 15 FTE (20 personen) en omvat de volgende afdelingen: Front Office, Facilitaire Services, Vastgoed, bouwprojecten en Inkoop & Logistiek. Je bent tevens verantwoordelijk voor contractmanagement & inkoop en de uitbestede diensten. De Front Office en Facilitaire Services worden aangestuurd door teamleiders. Als Hoofd Facilitaire Dienst rapporteer je aan de Manager Financiën, I&A, HR en Facilitaire Zaken. Klik hier om de volledige vacaturetekst te downloaden

2016-05-20 00:00:00
Graag brengen wij onderstaande vacature bij onze opdrachtgever Het Oogziekenhuis Rotterdam onder uw aandacht:
Als het enige zelfstandige oogziekenhuis van Nederland fungeert Het Oogziekenhuis Rotterdam als topzorginstituut voor de oogheelkundige zorg. Met onze missie als leidraad, “ zorg voor het oog, oog voor de zorg” , streven wij er naar om de medische zorg voortdurend te verbeteren, de bedrijfsvoering te optimaliseren en iedere keer weer aan te sluiten bij de beleving van de patiënt.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route