Ronde tafelgesprek 'trends en ontwikkelingen 2017 in de FM markt'

Ook dit jaar publiceerde FMN in samenwerking met Twynstra Gudde weer de resultaten van het onderzoek naar cijfers, trends en ontwikkelingen op de Nederlandse Facility Management markt. Voor een van de artikelen in deze uitgave, nam Pieter Zeilstra deel aan een ronde tafelgesprek "Zoeken naar nieuwe verbindingen tussen onderwijs en werkveld". De publicatie kan worden besteld via de website van FMN.

Zoeken naar nieuwe verbindingen tussen onderwijs en werkveld

De toekomst van facility management begint in de collegezaal. Onderwijsgebouwen zijn broedplaatsen voor nieuw facilitair talent. Aansluiting en uitwisseling met de beroepspraktijk is daarbij onmisbaar. Aan vier facility professionals werd de vraag voorgelegd de veranderingen in de facilitaire wereld te vertalen naar de opdracht voor het onderwijs.

Facility management (FM) is in de voorbije decennia geëvolueerd tot een vakgebied zonder grenzen. De inkleuring verschilt per sector en de diversiteit aan functies is legio. Na een periode van groei en professionalisering zit het vakgebied thans middenin een tijd van rationalisering. Wat is de toegevoegde waarde van het facilitair bedrijf en hoe maken we dit meetbaar? Een andere denkrichting die ervoor heeft gezorgd dat de rol van facility management meer strategisch wordt. Het maakt de weg vrij voor een nieuw idioom waarin termen als business modelling, big data, virtual reality en shared services de standaard vormen. Een wandeling over de facilitaire onderwijsboulevard wordt daarmee een reis door de tijd.

Klik hier om het volledige artikel te downloaden

2017-02-15 13:47:00
Ook dit jaar publiceerde FMN in samenwerking met Twynstra Gudde weer de resultaten van het onderzoek naar cijfers, trends en ontwikkelingen op de Nederlandse Facility Management markt. Voor een van de artikelen in deze uitgave, nam Pieter Zeilstra deel aan een ronde tafelgesprek "Zoeken naar nieuwe verbindingen tussen onderwijs en werkveld".

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route