Projectmanager(s) huisvesting gezocht

Humanagement zoekt meerdere ambitieuze interim- en projectmanagers (in dienstverband) voor uitdagende huisvestings- en facilitaire vraagstukken bij toonaangevende opdrachtgevers. 

Na het recent aantrekken van nieuwe collega’s willen we, gezien onze ambitie en aantrekkende markt, ons team graag nog verder uitbreiden. We zijn op zoek naar ambitieuze professionals met circa 10 jaar werkervaring, kennis van en ervaring met huisvestingsvraagstukken en (ver)bouwprojecten en affiniteit met Facility Management. Wellicht ken je iemand in jouw netwerk die mogelijk een geschikte kandidaat kan zijn voor ons en interesse heeft, of wellicht ben jij zelf geïnteresseerd om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Humanagement!? Zo ja, deel dan de vacature met hem of haar. Het volledige functieprofiel kun je hier lezen en downloaden.

 

2017-01-16 13:30:00
Humanagement zoekt meerdere ambitieuze interim- en projectmanagers (in dienstverband) voor uitdagende huisvestings- en facilitaire vraagstukken bij toonaangevende opdrachtgevers.
Na het recent aantrekken van nieuwe collega’s willen we, gezien onze ambitie en aantrekkende markt, ons team graag nog verder uitbreiden.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route