Kennisbijeenkomst Circulaire Economie

Op dinsdag  5 juli as organiseren wij samen met Schiphol een kennisbijeenkomst over Circulair aanbesteden. Deze middag behandelt o.a. de veranderende business-modellen in de Circulaire Economie. Hierbij spelen de volgende vragen een rol:

  • Maken we van een product een dienst?
  • Wie wordt of blijft er eigenaar van gebouwonderdelen en het interieur?
  • Facilitaire, circulair verantwoorde maatwerkoplossingen ontwikkelen, ook binnen bestaande situaties, is een boeiend proces, maar hoe geef je daaraan vorm in een aanbesteding?

 

Antwoorden op deze en nog veel meer vragen, worden verkregen aan de hand van de casus rond de Koninklijke Bibliotheek; de aankomende ver-nieuwbouw van dit prominente gebouw, dat een icoon moet worden van Circulaire Economie.

Hieraan voorafgaand zal Geerke Versteeg namens Humanagement een presentatie geven over het aantrekkelijk perspectief dat Circulaire Economie biedt voor het facilitaire beroepenveld en hoe daarvan te profiteren.

Bent u ook geïnteresseerd in deelname aan een kennisbijeenkomst over Circulaire Economie, neem dan contact met ons op.

2016-07-04 00:00:00
Op dinsdag 5 juli as organiseren wij samen met Schiphol een kennisbijeenkomst over Circulair aanbesteden. Deze middag behandelt o.a. de veranderende business-modellen in de Circulaire Economie.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route