Circulaire vriendenbijeenkomst Nudge

Op 8 juni was Humanagement een van de deelnemers aan de circulaire vriendenbijeenkomst van Nudge, bij Milgro in Rotterdam. Op de website van Nudge is hiervan een verslag te lezen:

"Aan de buitenkant verschilt het pand van Milgro in Rotterdam niet veel van de omliggende gebouwen op het industrieterrein. Maar zodra je binnenstapt, voel je meteen dat ze ‘iets’ met recycling of circulaire economie doen. Overal waar je kijkt, herken je producten of materialen die al een leven hebben gehad. Bij Milgro hebben ze een compleet nieuwe functie gekregen. Hergebruik van kassen als werkkamer, bewerkte autobanden als stoel of oude vliegtuigtrolleys als bijzettafel zijn maar een paar voorbeelden. Het resultaat is een inspirerende omgeving. De perfecte plek om met de Vrienden van Nudge te bespreken hoe slim samenwerken in de circulaire economie nog meer positieve impact oplevert!

Onder het genot van een vegetarische ‘Kapsalon’ vroegen Milgro, Humanagement, Closing the Loop en Veolia de Vrienden om mee te denken over verschillende aspecten van samenwerking. De thema’s varieerden van de toepassing van circulaire economie binnen verschillende bedrijfsculturen tot het creëren van samenwerking tussen partijen met ogenschijnlijk tegenstrijdige belangen.

Op verzoek van Humanagement ging mijn tafel in op de link tussen de circulaire en inclusieve economie. De vraag was: Hoe (her)gebruiken we materialen optimaal én bieden we iedereen de kans om bij te dragen? Bijvoorbeeld door circulaire initiatieven te versnellen met onbenut talent, zoals mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. "

Klik hier voor het volledige verslag. Lees hier meer over de circulaire economie.

2017-06-19 09:58:00
Op 8 juni was Humanagement een van de deelnemers aan de circulaire vriendenbijeenkomst van Nudge, bij Milgro in Rotterdam. Op de website van Nudge is hiervan een verslag te lezen:
"Aan de buitenkant verschilt het pand van Milgro in Rotterdam niet veel van de omliggende gebouwen op het industrieterrein.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route