Het Tijdelijke Abnormaal, een blog door Gerard de Bruijn

Het zal bij u niet anders zijn, maar mijn wereld staat volledig op zijn kop sinds 12 maart. Niets lijkt meer hetzelfde, vaste patronen zijn doorbroken, perspectief is totaal veranderd en ik ontdek kanten van mijzelf die ik nog niet kende. Mijn leven is als een achtbaan! Voorlopig gaat dit ook niet veranderen. Om nu te spreken van het Nieuwe Normaal vind ik knap. Dan ben je futuroloog van de buiten-categorie en dat is slechts weinigen gegeven. Volgens mij moeten we realistisch zijn en ik sluit me daarom graag aan bij ethicus Erwin Kompanje. Hij spreekt van het Tijdelijke Abnormaal, zodat we daarmee wellicht op weg zijn naar een Nieuw Normaal. Lees hier verder...

2020-05-28 09:24:00
Het zal bij u niet anders zijn, maar mijn wereld staat volledig op zijn kop sinds 12 maart. Niets lijkt meer hetzelfde, vaste patronen zijn doorbroken, perspectief is totaal veranderd en ik ontdek kanten van mijzelf die ik nog niet kende.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route