Humanagement bestaat 25 jaar!

Op 1 mei 1995 opende Humanagement haar Delftse deuren. Huishoudkunde was net Facility Management geworden en het vakgebied diende te professionaliseren. Kansen te over!

Andere zaken die dat jaar het levenslicht zagen - zoals de Flippo, TMF en de dvd – hebben de tand des tijds niet doorstaan. Humanagement wél. Sterker nog, we groeiden van een éénmanszaak op een zolderkamer uit tot een solide bedrijf dat toegevoegde waarde levert, met energie, plezier en - vanaf dag één - met onze persoonlijke touch, onze betrokkenheid.
 
We hadden vandaag met onze relaties het glas willen heffen, de hand willen schudden en elkaar willen omarmen. Maar ja, het mag niet, het kan niet, het is niet verantwoord. Halve maatregelen of een kortetermijnvisie zijn meestal niet de oplossing. Vandaar dat we het hele festijn doorschuiven naar volgend jaar, om dan te vieren dat we 25 (+1) jaar bestaan!
 
We heffen vandaag virtueel het glas en hopelijk mogen we elkaar snel weer zien en ontmoeten, dat zou een goed teken zijn voor iedereen! 

 

2020-04-29 11:49:00
Op 1 mei 1995 opende Humanagement haar Delftse deuren. Huishoudkunde was net Facility Management geworden en het vakgebied diende te professionaliseren.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route