Samenwerking Optimal Planet en Humanagement

HUMANAGEMENT START UITROL VAN ONLINE TOOL DIE CIRCULAIRE AMBITIES EN ACTIES MEET

In februari begint Humanagement met de uitrol van de Optimal Scan FM, een online tool die de circulaire ambities en acties van organisaties in kaart brengt. Het instrument is ontwikkeld in samenwerking met Optimal Planet.

De Optimal Scan FM is een online tool die de duurzame en circulaire facetten van leveranciers meetbaar en inzichtelijk maakt. Dit product is het resultaat van het afstudeeronderzoek dat Jeady Pigmans vorig jaar in opdracht van Humanagement uitvoerde. De ontwikkeling van deze laagdrempelige tool is in handen van Optimal Planet, dat al jarenlange ervaring heeft met vergelijkbare meetmethodes in andere branches. Samen met de specifieke kennis van Humanagement is er nu dus een tool met de focus op circulariteit voor de wereld van het facility management, waarin leveranciers naast producten ook diensten leveren.

Na een pilot is de Optimal Scan FM rijp voor de praktijk. In de komende maanden gaat Humanagement de tool inzetten bij bestaande opdrachtgevers. Daarna wordt bekeken of de tool ook voor andere geïnteresseerden en bedrijven beschikbaar gesteld kan worden, en in welke vorm.

Maybrit Admiraal, directeur Humanagement: "Met de Optimal Scan FM brengen we een product op de markt dat het facility management echt vooruit kan brengen. Ons ideaal is dat straks élke facilitair manager ermee aan de slag gaat. Deze speciaal ontwikkelde tool maakt circulaire ambities en acties concreter en beter bespreekbaar. Dat kan niet alleen handig zijn bij de selectie van een nieuwe leverancier, maar is vooral een goede toepassing om samen met huidige leveranciers het ambitieniveau aan te scherpen en aan de slag te gaan. Een uitstekend middel dus om de gewenste versnelling te realiseren."

2020-02-06 10:15:00
HUMANAGEMENT START UITROL VAN ONLINE TOOL DIE CIRCULAIRE AMBITIES EN ACTIES MEET
In februari begint Humanagement met de uitrol van de Optimal Scan FM, een online tool die de circulaire ambities en acties van organisaties in kaart brengt. Het instrument is ontwikkeld in samenwerking met Optimal Planet.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route