'Het digitale landschap van FM' - jaarthema 2020

De digitale revolutie dendert door, gebouwen worden smart, om het Internet of Things kun je niet meer heen en de Facilitair Manager? Die kan ook een update gebruiken! Vandaar dat Humanagement 2020 in het teken zet van het digitale landschap van Facility Management. Met een jaarthema én een daaraan gekoppeld afstudeeronderzoek.

De technologische ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart. Neem alleen al het Internet of Things: volgend jaar zijn er naar schatting 21 miljard apparaten met elkaar verbonden, van trucks tot thermostaat en van afvalcontainer tot verlichting. Gebouwen worden smart, 5G komt eraan, Big Data is inderdaad big, maar hoe zie je tussen al die digitale bomen het bos nog?

Als Facilitair Manager is dat inderdaad een hele uitdaging, maar bovenal een geweldige kans. Zaak is dat je weet waar je als organisatie begint, en welke systemen en technieken de grootste meerwaarde opleveren. Daarom staat het zich snel transformerende digitale landschap in FM prominent op de jaaragenda van Humanagement. En start Anouk Rigters in februari als afstudeerder, met een opdracht die in lijn ligt met het jaarthema. Deze ambitieuze afstudeerder van de Hogeschool Rotterdam focust zich dan op de vraag hoe digitalisering een toegevoegde waarde aan de (FM)-organisatie levert, en welke stappen facilitaire organisaties dienen te zetten. Wordt (digitaal) vervolgd!

2019-12-19 09:21:00
De digitale revolutie dendert door, gebouwen worden smart , om het Internet of Things kun je niet meer heen en de Facilitair Manager? Die kan ook een update gebruiken! Vandaar dat Humanagement 2020 in het teken zet van het digitale landschap van Facility Management. Met een jaarthema én een daaraan gekoppeld afstudeeronderzoek.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route