Kennismiddag Facilitaire Ethiek - schrijf je nu in!

Recent was Humanagement aanwezig op het Hanze Inkoopseminar waarbij zaken als integriteit en integer handelen centraal stonden.

Dit thema heeft raakvlakken met facilitair ethiek. Vandaag de dag zijn deze onderwerpen nog steeds actueel. Binnen het facilitaire werkveld is ethiek vaak een lastig te bespreken onderwerp, terwijl uit onderzoek blijkt dat business en ethiek juist samen moeten gaan! Maar hoe gaan we hiermee om? Op 15 maart geeft Gerard de Bruijn een kennissessie die facilitair managers kennis en handvatten geeft om ethische dilemma's binnen hun organisatie bespreekbaar te maken. Raadpleeg de volgende link voor meer informatie of om je aan te melden voor deze kennismiddag: http://www.kennisdagenfacilitair.nl/cursus/Facilitaire-ethiek

2018-03-06 10:24:00
Recent was Humanagement aanwezig op het Hanze Inkoopseminar waarbij zaken als integriteit en integer handelen centraal stonden.
Dit thema heeft raakvlakken met facilitair ethiek.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route