Regieorganisatie

Regieorganisatie, het dominante organisatiemodel

Krachtig en in control sturen met regie / Steeds meer organisaties beseffen dat regie de belangrijkste kritische succesfactor is om de voordelen van samenwerking en uitbesteden daadwerkelijk te realiseren.

In een regieorganisatie veranderen de rollen die facilitaire medewerkers (en het management) vervullen. De regieorganisatie is vaak een kleine slagvaardige organisatie met (relatief) hoog opgeleide contractspecialisten en facilitaire inhoudsdeskundigen. Het Demandmanagement, Leveranciersmanagement en Performance Management zal goed moeten worden ingericht. Deze (nieuwe) organisatievorm brengt andere competenties, eventueel andere contractvormen, doorbelastingsmethodieken en managementrapportages met zich mee.

Humanagement heeft ruime ervaring met het begeleiden van verandertrajecten en is in staat uw mensen te coachen en te begeleiden in hun nieuwe rol. Wij kennen de markt en haar verschillende varianten. Humanagement is als onafhankelijke partij uitstekend in staat om samen met u te bepalen welke oplossingsrichting voor u de beste is en hoe u slagvaardig kunt veranderen richting een regieorganisatie.

Wij kunnen u o.a. van dienst zijn met de volgende diensten:

  • Verandermanagement
  • Performance Dashboard
  • Inrichten leveranciersmanagement
  • Demandmanagement
  • Performance Management
  • Bepalen sourcingsstrategie
  • Verzorgen Workshop Van Inspanning Naar Resultaat

Bij de volgende opdrachtgevers heeft Humanagement op het gebied van Regieorganisatie opdrachten uitgevoerd:

0000-00-00 00:00:00
Regieorganisatie, het dominante organisatiemodel
Krachtig en in control sturen met regie / Steeds meer organisaties beseffen dat regie de belangrijkste kritische succesfactor is om de voordelen van samenwerking en uitbesteden daadwerkelijk te realiseren..

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route