Verhuismanagement

Continuïteit

Het belangrijkste bij de verhuizing van uw organisatie is het borgen van de continuïteit. U wilt uiteraard niet dat de verhuizing van negatieve invloed is op uw medewerkers en de organisatie. Een succesvolle verhuizing vereist goede voorbereiding, er zijn namelijk veel zaken die georganiseerd en belegd moeten worden. Verhuismanagement vraagt expertise en capaciteit die u niet altijd in huis heeft, en waarmee Humanagement in staat is u te ontzorgen zodat de organisatie zo min mogelijk hinder van de verhuizing ondervindt.

Gedegen projectmanagement

Humanagement kan het verhuismanagement voor uw organisatie organiseren, zowel als het een op zichzelf staande verhuizing betreft als integraal, wanneer het onderdeel is van een huisvestingsproject. Voorbeelden van concrete acties waarmee Humanagement u van dienst kan zijn:

  • Het ordenen en prioriteren van (verhuis)activiteiten
  • Het schrijven van een Plan van Aanpak voor uw verhuizing
  • Het opstellen van een gedetailleerde verhuisplanning
  • Het begeleiden van de transitie naar het (nieuwe) werkplekconcept
  • Zorg dragen voor het (laten) uitvoeren van bezettingsgraadmetingen

Voorbeelden van door ons uitgevoerde opdrachten op dit gebied zijn Verhuismanagement bij Total G&P en Herhuisvestingsmanagement bij Codarts.

 

0000-00-00 00:00:00
Continuïteit
Het belangrijkste bij de verhuizing van uw organisatie is het borgen van de continuïteit. U wilt uiteraard niet dat de verhuizing van negatieve invloed is op uw medewerkers en de organisatie.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route