Huisvestingsadvies

Huisvestingsadvies dat aansluit bij uw processen

In lijn met onze generieke aanpak, zorgen wij ervoor dat ook ons huisvestingsadvies goed aansluit bij de processen van uw organisatie, zodat er op een prettige en effectieve manier kan worden gewerkt. Passende huisvesting kan uw organisatie en haar imago versterken. Dit vereist een goed huisvestingsadvies met inzicht in de huisvestingsbehoefte, zowel kwantitatief als kwalitatief, voor nu en in de toekomst.

Ervaring met huisvestingsadvies

Humanagement kan voor u een Quick scan uitvoeren ten behoeve van de toekomstige huisvestingssituatie. Bijvoorbeeld in vervolg op een verandering binnen de organisatie en de daarbij ontstane leegstand kan Humanagement een analyse maken hoe de vastgoedportefeuille kan worden geoptimaliseerd. De analyse kan worden gebruikt om verdere verdieping en inhoudelijke discussie vorm te geven.

Humanagement is tevens in staat uw huisvestingsplannen kritisch te reviewen om te herleiden of de organisatiebehoefte nog voldoende wordt gerealiseerd. Zijn bijvoorbeeld uw duurzaamheidsdoelstellingen voldoende geïntegreerd en beschikt u nog steeds over een passend werkplekconcept? 

Building information model (BIM)

Een building information model (BIM), is een digitaal model van een bestaande en/of geplande constructie, opgebouwd uit objecten waaraan informatie is gekoppeld. In steeds meer bouwprojecten wordt ervoor gekozen om te werken met een BIM. BIM biedt de mogelijkheid om met elkaar inzicht te hebben in dezelfde en actuele data. Daarmee is men in staat om organisatorische beslissingen te funderen op betere data. De voordelen hiervan zijn moeilijk kwantificeerbaar. Eigenlijk komt het neer op een mindset die gezamenlijk te bewerkstelligen is door met elkaar een grafische representatie als basis te nemen en als informatiedrager. Het BIM wordt tijdens elke fase van het (bouw)proces geoptimaliseerd en daarmee kunnen de werkprocessen efficiënt (lean) ingericht worden en faalkosten worden geminimaliseerd.

Een goed ingericht en gebruikt 2d tekeningen/facilitair systeem zou in theorie dezelfde potentie hebben. Waar een BIM gebaseerd systeem verder gaat, is het gezamenlijk inzicht door het 3D model voor alle relevante partijen. Dus niet alleen voor facilitaire diensten maar ook voor eindgebruikers. Het werken in BIM biedt ook kansen voor de beheer- en onderhoudsfase, bijvoorbeeld voor het opstellen van het meerjarenonderhoudsplan (MJOP) en het vullen van het Facility Management lnformatie Systeem (FMIS). Wilt u meer weten over het werken met BIM of informatie wat Humanagement voor u kan betekenen neem dan contact op.

0000-00-00 00:00:00
Huisvestingsadvies dat aansluit bij uw processen
In lijn met onze generieke aanpak, zorgen wij ervoor dat ook ons huisvestingsadvies goed aansluit bij de processen van uw organisatie, zodat er op een prettige en effectieve manier kan worden gewerkt. Passende huisvesting kan uw organisatie en haar imago versterken.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route