Bouwmanagement

Bouwmanagement

Humanagement heeft in diverse branches en organisaties een functie vervuld binnen het bouwmanagement en daarmee bijgedragen aan het succesvol afronden van complexe (her)huisvestingsprojecten. Als onafhankelijke objectieve partij kunnen wij u helpen bij het succesvol realiseren van uw huisvestingsambities.

Humanagement is geen bouwtechnisch bureau, maar kan wel namens de opdrachtgever een belangrijke bouwmanagementrol vervullen om een bouwproject beheersbaar te laten verlopen zonder in de verleiding te komen om in de technisch inhoudelijke oplossingen te duiken. Daar zijn andere specialisten voor. De vertegenwoordiging van de gebruiker op stuurgroepniveau in het totale project van intitiatief- tot nazorgfase is van groot belang om tot een goed eindresultaat te komen.

Vertegenwoordiging gebruiker

Op basis onze jarenlange ervaring op het gebied van bouwmanagement en projectmanagement kunnen wij deze rol van vertegenwoordiger gebruiker uitstekend invullen. Enkele belangrijke taakgebieden hierbij zijn:

  • Bewaken van de volledigheid en kwaliteit van gebruikersspecificaties, eisen en wensen.
  • Toetsen aan de hand van beslisdocumenten en tussentijdse rapportages of de resultaten voldoen aan de eisen en wensen van de gebruikers.
  • Verantwoordelijk voor het leveren van capaciteit voor deelprojecten.
  • Verantwoordelijk voor de kwaliteit, die door zijn medewerkers in de deelprojecten is geleverd.
  • Informeren van het management van de betreffende afdeling met betrekking tot alle project gerelateerde zaken.

Maar ook andere rollen binnen een bouwmanagementproject, van projectmanager, projectleider organisatie of projectondersteuner tot en met het verhuismanagement kunnen door medewerkers van Humanagement ingevuld worden. Humanagement heeft diverse projectleiders geleverd voor de nieuwbouw huisvesting VL-post van ProRail, klik hier voor meer informatie.

0000-00-00 00:00:00
Bouwmanagement
Humanagement heeft in diverse branches en organisaties een functie vervuld binnen het bouwmanagement en daarmee bijgedragen aan het succesvol afronden van complexe (her)huisvestingsprojecten. Als onafhankelijke objectieve partij kunnen wij u helpen bij het succesvol realiseren van uw huisvestingsambities.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route