Coaching

Waarom kiest u voor coaching?

Of u nu start met leidinggeven of juist een jarenlange ervaring binnen uw functie heeft opgebouwd, een goede vorm van coaching kan bijdragen aan een verbetering van uw persoonlijk functioneren en daarmee aan de optimalisering van uw prestaties als facility manager. Ook facility managers met een gedegen theoretische bagage, een dienstverlenende attitude en prima vaardigheden om het brede scala aan diensten en producten op maat te managen, hebben zo nu en dan behoefte aan een vakinhoudelijk klankbord. Coaching door Humanagement helpt bij het optimaliseren van gedrag en prestaties en is toepasbaar voor zowel individuen en/of teams.

Welke vorm van coaching biedt Humanagement?

Een Humanagement coach is iemand met wie je kunt "sparren", die het facilitaire vakgebied begrijpt en op basis van ruime ervaring in diverse functies en branches adviezen kan geven, varianten kan voorhouden en de juiste vragen stelt.  Hij/zij geeft ondersteuning en feedback die je vanuit de eigen organisatie niet kan of wilt krijgen.

Onze vorm van Coaching is onder meer gericht op het vrijmaken van potentiële kwaliteiten, het verhogen van effectiviteit, het leren beïnvloeden van situaties en het ontwikkelen van professionaliteit en een eigen managementstijl.

Niet door te zeggen hoe het moet, maar door het leren te bevorderen. Niet door te instrueren, maar door te adviseren en begeleiden. Door uit te leggen, te verklaren, voor te doen en (zelf) te laten ervaren.

 

0000-00-00 00:00:00
Waarom kiest u voor coaching?
Of u nu start met leidinggeven of juist een jarenlange ervaring binnen uw functie heeft opgebouwd, een goede vorm van coaching kan bijdragen aan een verbetering van uw persoonlijk functioneren en daarmee aan de optimalisering van uw prestaties als facility manager. Ook facility managers met een gedegen theoretische bagage, een dienstverlenende attitude en prima vaardigheden om het brede scala aan diensten en producten op maat te managen, hebben zo nu en dan behoefte aan een vakinhoudelijk klankbord.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route