Project- en Programmamanagement

Wat is programmamanagement?

De uitdagingen voor veel organisaties worden steeds complexer en omvangrijker. Vaak zijn andere partijen of organisaties nodig om doelen te bereiken. De traditionele lijnorganisatie is niet altijd in staat om de uitdaging op de juiste manier te realiseren. Programmamanagement is uitstekend geschikt voor een doelgerichte en efficiënte aanpak van dit soort complexe uitdagingen.

Programmamanagement is het samenhangend besturen van een tijdelijke verzameling van doelen, inspanningen en middelen gericht op een verandering in de organisatie. Programmamanagement wordt vaker toegepast wanneer het een zwaar, multidisciplinaire verandering betreft welke van impact is op de bestaande organisatie en cultuur. Dit heeft als voordeel dat er meer samenhang en focus kan worden gerealiseerd in de diverse projecten en activiteiten binnen een organisatie.

Programmamanager Facility Management

Humanagement heeft ervaring als programmamanager voor het initiëren en beheersen van facilitaire veranderingen. Als programmamanager zijn wij verantwoordelijk de overall regie voering over de diverse projecten binnen de facilitaire transitie. De Programmamanager volgt de voortgang van de diverse projecten, rapporteert hierover en coacht de projectleiders zodat de projecten een voorspoedige voortgang kennen en de beoogde resultaten tijdig behaald worden. Indien dit niet het geval is, wordt bijgestuurd. Humanagement heeft, als programmamanager, ervaring met:

  • Het implementeren van Het Nieuwe Werken
  • Het begeleiden van een facilitaire reorganisatie
  • Het bijdragen aan het outsourcen van de facilitaire organisatie
0000-00-00 00:00:00
Wat is programmamanagement?
De uitdagingen voor veel organisaties worden steeds complexer en omvangrijker. Vaak zijn andere partijen of organisaties nodig om doelen te bereiken.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route