Humanagement, toonaangevend in facilitair management met de menselijke maat, is verhuisd. Na meer dan een kwart eeuw Delft als thuisbasis te hebben gehad, strijkt het bedrijf nu neer op een even bijzondere als dynamische plek in Rijswijk: De Loods. Wat ooit een klassieke maaklocatie was voor auto-onderhoud is nu een bloeiend ecosysteem van kenniswerkers en creatieve startups: een plek die bruist van energie en één waar Humanagement zich thuis voelt. 

Een grote verhuiskaravaan hoefde niet te worden ingeschakeld voor de verhuizing van het oude kantoor in Delft naar de nieuwe werkplek van Humanagement. De nieuwe huurder nam het bestaande meubilair over, dus eigenlijk verhuisde alleen een archiefkast, planten, dozen en persoonlijke spullen mee naar de nieuwe locatie in de Plaspoelpolder te Rijswijk.

Die werd met het oog op circulariteit compleet ingericht met ‘nieuwe’ spullen van onder andere Markplaats. Dat past ook helemaal bij de duurzame filosofie van Roger Pels, de initiatiefnemer van De Loods. Hij sloopte niet de verwaarloosde, dichtgespijkerde autoloods, maar koesterde het als industrieel erfgoed, knapte het op en bracht het naar de moderne tijd. De tegels werden gewipt om plaats te maken voor groen, het dak ligt vol zonnepanelen en waar vroeger de olie werd ververst en afgevoerd, staat nu de grootste verzameling snelladers uit de omgeving. 

Maybrit Admiraal, directeur Humanagement: “We zijn enthousiast over de nieuwe stap in het bestaan van ons bedrijf, naar een prachtige nieuwe thuisbasis die bruist van de energie en die perfect matcht met onze kernwaarden. Hemelsbreed is de afstand tussen onze oude huisvesting en deze plek maar zes kilometer, maar het is in alles een wereld van verschil.” 

Roger Pels: “De Loods is een markant pand vol authentieke details, van eikenhouten deurkrukken tot stalen kozijnen. De betonnen binnenplaats is nu een groene oase met bijna tweehonderd bomen en struiken. Dat is niet alleen fijn voor de vogels, vlinders en bijen, maar ook voor de kenniswerkers die er uitzicht op hebben of hier in de pauze lunchen. De verduurzamingsslag is voor ons niet meeliften op een hype, maar een investering in een betere wereld én de mensen die bij ons werken. Met hypermoderne verlichting, een A++ energielabel en een zonne-opwek van gemiddeld zo’n 15 megawatt, grossieren we letterlijk en figuurlijk in positieve energie en zijn we onlangs uitgeroepen tot de meest duurzame congreslocatie van Nederland.” 

Nieuw adres (behalve het emailadres)
Als alle verhuisdozen straks zijn uitgepakt en we gesetteld zijn in De Loods, volgt de housewarming. In de tussentijd zijn opdrachtgevers en andere geïnteresseerden van harte welkom om alvast een kijkje op onze nieuwe werkplek te komen nemen. Maak daarvoor een afspraak via mail@humanagement.nl. In de toekomst hopen we daar sowieso meer mensen te begroeten wanneer we samen met onze relaties mooie bijeenkomsten in De Loods organiseren.

Ons nieuwe bezoek- en postadres is: Treubstraat 31, 2288 EH Rijswijk.