Voor 2023 zit Humanagement weer vol mooie plannen, maar ook… verhuisplannen! We zijn voornemens om per oktober te verhuizen naar een locatie die beter aansluit op onze wensen dan ons huidige kantoor in Delft. En jij kunt ons hierbij helpen!   

Voor onze opdrachtgevers komen we op veel diverse, dynamische en inspirerende werkplekken. Dat bracht ons op het idee om de kracht en kennis van ons netwerk aan te wenden voor onze zoekopdracht, want mogelijk bevindt zich daar ergens onze nieuwe droomlocatie. Veel kantoorpanden worden op dit moment niet optimaal benut. Met een ‘huisgenoot’ als Humanagement haal je nieuwe (syn)energie en enthousiasme in huis. Concreet betekent dat wel de lusten, niet de lasten – of beter gezegd minder lasten – want naast de verhuur van onbenutte vierkante meters worden ook de energie- en servicekosten eerlijk gedeeld.  

Humanagers werken het leeuwendeel van de tijd op locatie van de opdrachtgever, dus van maandag tot en met donderdag volstaan vier werkplekken. Op vrijdag -traditioneel een dag dat veel andere kantoren lege plekken vertonen – steken de Humanagers juist de koppen fysiek bij elkaar op de thuisbasis en zoeken we capaciteit voor 20 personen. 

Denk je een geschikte locatie te hebben of een kans te zien centraal in de Randstad? Laat het ons dan weten en bel met Heleen de Haas via 06-24652249 of mail naar h.dehaas@humanagement.nl