Caron Luppens

 

Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2019

HBO Real Estate and Facility Management, NHTV Breda

2019-03-07 09:41:04
Zelfstandigheid, discipline, doorzettingsvermogen en werken onder druk zijn vaardigheden die mij kenmerken. Door mijn achtergrond als beroepsmilitair is dat voor mij vanzelfsprekend.

Zelfstandigheid, discipline, doorzettingsvermogen en werken onder druk zijn vaardigheden die mij kenmerken. Door mijn achtergrond als beroepsmilitair is dat voor mij vanzelfsprekend. Ik weet wat het is om op het hoogst praktische niveau te opereren. Daar heb ik in de afgelopen jaren de nodige theoretische kennis en kunde aan toegevoegd. Die combinatie is voor mij het ideale uitgangspunt om opdrachten en taken aan te pakken en af te ronden. 

 

Expertise

De afgelopen jaren heb ik bij veel verschillende organisaties en bedrijven gewerkt binnen diverse sectoren, zoals de zakelijke dienstverlening en de (semi) overheid. Daar heb ik ervaring opgedaan binnen het facilitaire domein en vastgoed. Ik heb zowel aan de aanbod- als de vraagzijde gewerkt en de verschillen mogen ervaren. 
Mijn expertise ligt op het vlak van (Integrated) Facility Management, Interim Management, Operations management, Site Management, Project Management, Corporate Real Estate Management en Hospitality Management. 

 

Werken bij Humanagement

De stap om in 2019 bij Humanagement te gaan werken was voor mij een logische. Mijn rol als interim- en projectmanager biedt mij veel variatie en afwisseling. Hierin kan ik mijn brede kennis en ervaring inzetten. Samen is voor mij wel het toverwoord als het gaat om hoe ik kijk naar (duurzaam) faciliteren en het bereiken van doelstellingen. Of je daarin nu schakelt met een directielid of met de medewerker op de werkvloer. Zorgen dat het gezamenlijke belang in balans is en weten wat een ander drijft of gelukkig maakt: dat kan de doorslag zijn voor het behalen van succes. 

 

Vrijetijdsbesteding

Van nature ben ik een sportief persoon. Ik houd ervan om zelf te sporten (o.a. voetbal), maar ik kijk er ook graag naar. Lekker eten en drinken is ook een passie van mij. Ik hou mij het liefste bezig met de wijn. Ook ben ik altijd wel in voor een avondje uit naar de bios of het theater. Verder breng ik graag veel tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. In het bijzonder met mijn zoontje Valentijn. 

 

Email: c.luppens@humanagement.nl

                   

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route