Remco van Rijn

 

 

Interim- en projectmanager

Werkzaam bij Humanagement sinds 2018

WO Bedrijfskunde, Erasmus Universiteit Rotterdam

HBO Technische Bedrijfskunde, Technische Hogeschool Rijswijk

 

2018-02-16 12:27:42
Voordat ik bij Humanagement aan de slag ging, heb ik lang bij dezelfde werkgever gewerkt. Ik heb daar een facilitaire afdeling opgebouwd en in de loop der jaren verschillende facilitaire services opgezet en geprofessionaliseerd.

Voordat ik bij Humanagement aan de slag ging, heb ik lang bij dezelfde werkgever gewerkt. Ik heb daar een facilitaire afdeling opgebouwd en in de loop der jaren verschillende facilitaire services opgezet en geprofessionaliseerd. Mijn grootste en mooiste project is het realiseren van een volledig nieuwe locatie voor het bedrijf. Van de strategische keuze tot en met de nazorgfase ben ik verantwoordelijk voor dat project geweest. Zelf vind ik het grootste succes van het project dat alle onderdelen van de nieuwe locatie daadwerkelijk functioneren voor de bedrijfsvoering zoals we van te voren bedacht hebben.

 

Expertise

Door mijn studies en werkervaring kan ik zowel technische als bedrijfseconomische vraagstukken managen. Ik blink uit in het aansturen van (technisch) specialisten en ben in staat een team of afdeling tot uitzonderlijke prestaties aan te sporen. Wanneer de omstandigheden daarom vragen, doe ik dit ook tegen de stroom in. Ik ben een gedreven en resultaatgerichte manager, maar heb ook zeker oog voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, getuige mijn jarenlange ervaring met vrijwilligerswerk op diverse niveaus. Ik ben een echte bouwer, altijd bezig met het ontwikkelen van processen, middelen en mensen. Daadkrachtig, analytisch, stressbestendig en creatief zijn andere competenties die op mij van toepassing zijn.

 

Werken bij Humanagement

Bij Humanagement heb ik in de korte tijd dat ik er werk al drie opdrachten lopen of afgerond. De diversiteit van het werk, de verschillende opdrachtgevers en de professionele collega’s spreken mij erg aan bij Humanagement. 

 

Vrijetijdsbesteding

Ook in mijn vrije tijd ben ik graag actief: klussen, sporten, activiteiten met vrienden of mijn gezin. Daarnaast ben ik actief binnen een scoutingvereniging waar ik veel activiteiten organiseer.

 

Email: r.vanrijn@humanagement.nl

     

                   

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route