Hoofdmenu

2016-07-18 14:22:10

Visie

Visie op Facility Management
Humanagement is al ruim 20 jaar werkzaam binnen het facilitaire werkveld en heeft opdrachten uitgevoerd in uiteenlopende organisaties binnen alle branches. Onze visie op Facility Management heeft als uitgangspunt de “outside-in benadering’ , waarbij we van buiten naar binnen denken en werken.
Read more

Expertise

Expertise door ervaring
Door de brede expertise die Humanagement gedurende meer dan 20 jaar heeft opgebouwd op het vakgebied Facility Management kunnen wij al uw vraagstukken van een maatwerkoplossing voorzien. Heeft u nieuwbouwplannen of overweegt u Het Nieuwe Werken te implementeren en bent u op zoek naar een projectleider? Staat duurzaamheid hoog op de agenda en wilt u een start maken met circulair inkopen ? Bent u op zoek naar een tijdelijke leidinggevende op facilitair gebied? Of wilt u uw facilitaire bedrijfsprocessen optimaliseren en zoekt u een adviseur om gezamenlijk de richting te bepalen? Wij kunnen u van dienst zijn met interim-management , projectmanagement , consultancy , coaching , training en opleiding .
Read more

Facility Management

Facility Management als succesfactor
Organisaties staan voor grote uitdagingen. Internationalisering, demografische, politieke en economische ontwikkelingen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en veiligheid, zo maar een greep uit aspecten waar organisaties op in moeten spelen.
Read more

Contact

Telefoon en e-mail
+31 (0)15 2150015. mail@humanagement.nl . Bezoekadres . Papsouwselaan 119 n1. 2624 AK Delft. Postadres . Postbus 535. 2600 AM Delft
Read more

WERKEN BIJ

Humanagement zoekt (aanstormend) managementtalent
Kun je facilitair interim- en projectmanagement menselijk en met flair organiseren zonder afbreuk te doen aan de betrouwbaarheid en kwaliteit? Beslist! Humanagement levert elke dag het bewijs. Met een dynamisch team van 15 facilitair professionals zetten we ons met hart en ziel in voor onze opdrachtgevers.
Read more

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route