World FM Day

In het kader van World FM Day bieden wij vandaag (15 mei 2019) onze huidige opdrachtgevers een gratis workshop Circulair Faciliteren, Facilitaire Ethiek of Performance Management aan. 

Maar, wij geven niet alleen facilitaire workshops weg. Ook op andere manieren wil Humanagement een steentje bijdragen aan een betere wereld. Daarom hebben wij zakjes biologische bloemzaadjes uigedeeld. Daarmee steunen wij de actie van The Pollinators

Humanagement is vriend van Nudge. Met het uitdelen van deze zakjes bloemzaad hopen wij ons steentje bij te dragen aan de missie van Nudge: het realiseren van blijvende gedragsveranderingen bij individuen en organisaties op het gebied van klimaat, energie, milieu en sociale duurzaamheid.  

2019-05-15 20:38:00
In het kader van World FM Day bieden wij vandaag (15 mei 2019) onze huidige opdrachtgevers een gratis workshop Circulair Faciliteren, Facilitaire Ethiek of Performance Management aan.
Maar, wij geven niet alleen facilitaire workshops weg.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route