Business Continuity Management

Business Continuity Management voor Facility Management

Een ramp komt altijd onverwacht. Een ramp kun je helaas ook niet voorspellen. Maar….je kunt je er als organisatie wel op voorbereiden en daarmee overleven! Humanagement is gespecialiseerd in Business Continuity voor Facility Managers.

Ook in de afgelopen jaren hebben tal van gebeurtenissen organisaties op de ‘op de proef’ gesteld.  Zij kregen bijvoorbeeld te maken met reputatieschade, konden hun diensten niet tijdig leveren of kwamen in opspraak door een onveilige situatie voor medewerkers en bezoekers.

Uitval van primaire processen kan de continuïteit van uw organisatie ernstig in gevaar brengen, tenzij u zich hier op voorbereid. Weet u wat te doen indien;

  • de stroom uitvalt?
  • uw organisatie niet meer bereikbaar is door slechte weersomstandigheden?
  • zich een langdurige ICT-storing voordoet?
  • door brand uw locatie niet meer toegankelijk is?

Tools en ondersteuning bij opstellen Business Continuity Plan

Humanagement heeft zich gespecialiseerd in ‘BCM for FM’. Wij bieden de tools en ondersteuning die nodig zijn om tot een betrouwbaar Continuity Plan te komen, veelal met de focus op facilitaire processen en activiteiten.  

Het belang van ‘bewustwording, commitment en draagvlak’ staat bij ons voorop. Middels interactieve workshops helpen wij organisaties bij het creëren van deze bewustwording en streven wij ernaar dat de deelnemers de volgende dag gemotiveerd met het onderwerp aan de slag gaan

Zowel met onze tools als onze workshop streven we naar een pragmatische en doeltreffende aanpak. Een aanpak die aansluit bij alle niveaus in de organisatie en die het onderwerp tastbaar en begrijpelijk maakt.

Humanagement werkt op het gebied van BCM, indien nodig, samen met diverse specialisten op het gebied van crisiscontrol, bijvoorbeeld voor het organiseren van oefeningen en trainingen.

In 2008 hebben wij voor het eerst onderzoek uit laten voeren onder de noemer ‘Facility Continuity Management’.

Onderstaand filmpje (The Business Continuity Institute) geeft een mooie toelichting op BCM en waarom organisaties zich hiermee bezig dienen te houden.

 

0000-00-00 00:00:00
Business Continuity Management voor Facility Management
Een ramp komt altijd onverwacht. Een ramp kun je helaas ook niet voorspellen.

Volg ons op

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bel mij terug

Heeft u een vraagstuk dat u met ons wilt bespreken, neem dan telefonisch contact met ons op of laat een terugbelverzoek achter.

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over ons team, diensten, portfolio of expertise?

Copyright 2016

Contact

+31 (0) 15 21 50 015 
mail@humanagement.nl
Route